Poppen Koning
Opblaaspoppen en opblaasfiguren voor elk feest

Assortiment opblaasfiguren en opblaaspoppen.

Hieronder vind je 6 categorieën met opblaaspoppen en opblaasfiguren (zoals Abrahampoppen en Sarahpoppen) die de Poppen Koning verhuurt voor verjaardagen, huwelijksfeesten en alle andere feestelijke gelegenheden. Selecteer de categorie om meerdere producten te zien.

 

 

De Poppen Koning

Wij verhuren Abraham poppen, Sarah poppen en diverse andere vrolijke en feestelijk opblaas poppen en opblaas figuren voor alle verjaardagen, jubilea en evenementen.

Abraham en Sarah

Groot assortiment Abraham en Sarah opblaaspoppen voor de 50-jarigen

Huwelijk

Huwelijkspaar voor koperen, zilveren, gouden bruiloft (12½, 25, 30, 40 en 50 jaar getrouwd)

Verjaardagen

Voor alle leeftijden een passende opblaas pop, van jong tot oud en van Abraham tot Sarah. Ook combinaties mogelijk, zodat echtparen kunnen worden gemaakt of met een pop in combinatie met de champagnefles.

Jubilea

Iets te vieren? Dan biedt de Poppen Koning een vrolijke oplossing. Denk hierbij aan Geslaagd, Pensioen, Bruiloft, Huwelijk (brons, zilver, goud en diamant) of een jubileum op het werk of bij de sportclub of vereniging.

Evenementen

Voor het feestelijk aankleden van een evenement biedt de Poppen Koning een grote keuze aan opblaas poppen, figuren en andere zaken waarmee een evenement feestelijk kan worden ingericht. Denk hierbij aan Geslaagd, Pensioen, Opening, Feest, Specifieke mijlpaal, Prestatie, Zakenvrouw, Zakenman, Grote order gerealiseerd of andere evenementen.

Overige artikelen en zaken

Ook verhuurt de Poppen Koning een aantal andere artikelen en zaken die een feestje extra kunnen opvrolijken. Zo verhuurt de Poppen Koning een verlichte bar, een suikerspinmachine, een sneeuwmachine en een foodtruck. Ook verhuren wij verlengkabels, spotlights om de opblaasbare poppen ook in de avond uit te lichten en biertafels.

Is je keuze niet beschikbaar of heb je specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Dan bespreken wij hoe wij je blij kunnen maken. 

 
E-mailen
Instagram